دلایل خرابی اسکوترهای هوشمند

5/5 - (16 امتیاز)

شاید این ذهنیت برای شما وجود داشته باشد که اسکوتر برقی یک وسیله بازی و سرگرمی به حساب می‌آید اما در کشور‌های پیشرفته که خیابان‌ها از استاندارد‌های لازم برخوردار هستند می‌توان از اسکوتر‌های هوشمند بزرگ برای جابجایی در فواصل کوتاه جهت حمل و نقل کالا‌ها استفاده کرد.

برای مثال در اداره پست وجود اسکوتر برقی واقعاً مفید خواهد بود. به هر حال اگر شما از اسکوتر برقی استفاده کنید ممکن است که این وسیله دچار ایراداتی گردد و حتماً این سؤال برای شما به وجود می‌آید که دلایل خرابی اسکوتر‌های هوشمند چیست. اجازه دهید در این مطلب مهم‌ترین عواملی که باعث نقص فنی در اسکوتر‌های برقی می‌شوند را برای شما توضیح دهیم. در این صورت وقتی دستگاه از کار می‌افتد بدون اینکه نگران شوید می‌توانید تصمیم درستی را برای تعمیر اسکوتر برقی اتخاذ نمایید.

خرابی اسکوتر هوشمند

مهمترین دلایل خرابی اسکوتر‌های هوشمند

عوامل مختلفی باعث از کار افتادن اسکوتر برقی و یا افت سرعت اسکوتر در زمان روشن شدن می‌گردند اما رایج‌ترین دلایل خرابی اسکوتر‌های هوشمند عبارتند از:

خراب شدن باتری اسکوتر

همانگونه که می‌دانید اسکوتر‌های هوشمند با باتری کار می‌کنند و هر زمان که شارژ باتری تمام شد شما باید اسکوتر را به جریان برق وصل کنید تا پس از شارژ شدن مجدد باتری بتوانید دوباره از آن استفاده نمایید. در صورتی که مشاهده کردید اسکوتر خیلی سریع شارژ می‌شود و یا شارژ آن خیلی سریع‌تر از معمول خالی می‌شود این دو علامت نشان می‌دهد که باتری اسکوتر خراب شده و حتماً باید نسبت به تعویض باتری اقدام نمایید.

استفاده از اسکوتر بر روی سطح نامناسب

متاسفانه بعضی از افراد از اسکوتر بر روی فرش، موکت و یا سطوحی شبیه به فرش استفاده می‌کنند. اصطکاک بیش از اندازه که بین اسکوتر و این سطوح ایجاد می‌گردد باعث فشار زیاد به قطعات داخلی اسکوتر شده و در نتیجه جریان الکتریکی بیشتری از قطعات داخلی اسکوتر هوشمند عبور خواهد کرد. همین موضوع باعث استهلاک قطعات و کاهش طول عمر مفید اسکوتر برقی می‌شود.

ضربه خوردن اسکوتر

اگر اسکوتر به صورت ناگهانی بر روی سطح زمین بیفتد و یا یک وسیله سنگین به آن برخورد کند این ضربه به قطعات داخلی اسکوتر وارد شده و باعث ضعیف شدن اتصالات داخلی قطعات و یا آسیب به قطعات اسکوتر برقی می‌شود. در چنین شرایطی شما به مرور زمان متوجه می‌شوید که سرعت اسکوتر برقی کاهش یافته یا حتی چراغ‌های آن روشن نمی‌شود و در نهایت اسکوتر به طور کامل از کار می‌افتد. اگر بنا به دلایلی اسکوتر برقی دچار ضربه شدید شد قبل از اینکه از آن استفاده کنید و یا مجدداً آن را به شارژ وصل نمایید آن را به یک تعمیرکار حرفه‌ای نشان دهید تا اگر اتصالات داخلی آن سست شده است، تعمیرات لازم انجام گیرد و بتوانید از اسکوتر مانند روز اول استفاده کنید.

آب خوردگی اسکوتر برقی

از آنجایی که قطعات داخلی اسکوتر برقی از نوع قطعات الکترونیکی هستند و یک مدار الکتریکی در داخل این اسکوتر وجود دارد بنابراین اگر آب بر روی سطح آن بریزد به داخل قطعات نفوذ کرده، باعث اتصالی در مدار الکتریکی داخلی شده و در نتیجه اسکوتر را از کار می‌اندازد. بنابراین به هیچ عنوان نباید اسکوتررا بشویید بلکه اگر کثیف شد با یک دستمال نمدار سطح آن را تمیز کنید. اما اگر بنا به دلایلی آب بر روی اسکوتر برقی ریخت به هیچ عنوان نباید آن را به جریان برق وصل کنید. اجازه دهید اسکوتر به طور کامل خشک شود که برای این منظور باید قاب اسکوتر را باز کنید تا اجازه دهید جریان هوا در قسمت داخلی اسکوتر باعث خشک شدن قطعات الکتریکی آن شود. حتی آن را به یک تعمیرکار نشان دهید تا ابتدا وضعیت قطعات داخلی را به طور کامل چک کرده و در صورتی که مشکلی وجود نداشت از آن استفاده کنید.

سخن پایانی

در این مطلب برای شما توضیح دادیم که چه دلایلی باعث خراب شدن و از کار افتادن اسکوتر هوشمند می‌شوند. یک بی‌احتیاطی می‌تواند اسکوتر برقی شما را برای همیشه از کار بیاندازد و مجبور هستید هزینه زیادی برای راه‌اندازی مجدد آن صرف کنید. اما به هر حال اگر بنا به دلایلی اسکوتر برقی خراب شد، به جای اینکه خود شما شخصاً آن را دستکاری نمایید برای تعمیر اسکوتر برقی به مراکز معتبر مانند اسکوتریا مراجعه کنید. البته شما می‌توانید با تیم تخصصی اسکوتریا تماس گرفته و مشکل را با آن‌ها در میان بگذارید. ممکن است ما بتوانیم خدمات در محل را برای شما ارائه کنیم. ولی اگر نیاز باشد شما به تعمیرگاه مراجعه کنید شک نداشته باشید که در اولین زمان ممکن اقدامات لازم را انجام خواهیم داد تا هر چه زودتر بتوانید اسکوتر شارژی خود را مانند روز اول سالم تحویل بگیرید.  
اشتراک گذاری